In Beverly Hills cu Ramona, Monica Gabor si Mr. Pink

August 19, 2017

 Saptamana trecuta am fost la un eveniment foarte dragut in Beverly Hills despre care vreau sa va povestesc, cu Ramona, Monica Gabor si Mr. Pink. Am fost invitata de prietena mea draga si fosta colega, Ramona Gabor. Noi am frecventat impreuna, cu ceva ani in urma, Scoala de Televiziune din Bucuresti. Nu ne vazusem de sase ani de zile si finally ne-am revazut in Beverly Hills, cu ocazia evenimentului pentru aplicatia iGO.Live.

     Evenimentul a avut loc la un hotel de prestigiu, Waldorf Astoria. Ajunsesem chiar putin mai devreme si tocmai imi luasem o bautura energizanta Mr. Pink, timp in care am schimbat cateva vorbe cu persoanele din jur. Dupa cateva minute, a ajuns Ramona, impreuna cu Monica si Mr. Pink. Revederea a fost frumoasa, ne-am luat cate un pahar de vin si am inceput sa povestim “vrute si ne-vrute” :)). Atat Ramona cat si Monica, arata super, parca nu s-au schimbat deloc, extrem de amabile, incercau sa “acomodeze” invitatii, in asa fel incat toata lumea sa se simta bine.

Monica si Ramona Gabor

Fetele mi-au facut cunostinta cu Mr. Pink, prietenul Monicai si fondatorul aplicatiei iGO.Live. Am ramas foarte pozitiv impresionata de persoana sa, e un domn amabil si simpatic, conversand si el cu invitatii care venisera la eveniment.

Dupa vreo ora de povesti, am intrat cu totii in sala in care urma sa aiba loc prezentarea. Vorbind cu Ramona si ascultand pe cei care faceau prezentarea, am inteles si eu care e faza cu aplicatia iGO.Live

Aplicatia iGO.Live se download-eaza gratuit de pe Apple Store sau Google Play , iti creezi un cont ca si la oricare alta aplicatie si “intri” live. Poti sa vorbesti cu oameni din aproape toata lumea, iar ei pot sa iti trimita virtual, pe ecran, diferite cadouri, pe care tu le transformi in bani. Nu glumesc.

O fata din China, a reusit sa faca 12 milioane de dolari in doar sapte luni de zile.

Ca sa poti accesa banii, ai nevoie doar de contul de Pay Pal sau mai bine zis adresa de email conectata la contul de Pay Pal. Tot acest proces se intampla in aplicatie. Mi se pare o idee geniala pentru ca pe langa faptul ca poti face bani doar vorbind live cu oameni din toate lumea, ai posibilitatea de a-ti promova produsele si serviciile. E ca un show live pe care tu il creezi. Pe mine ma gasiti cu ID-ul: ANA_LA.

Evenimentul s-a incheiat cu un spectacol al rapperului Tyga care a ridicat toata sala la dans si distratie.

Dupa incheierea evenimentului si cateva selfi-uri cu Ramona :P, am urcat pe rooftop-ul hotelului la un drink, iar in jurul orei 00:30, am plecat spre casa happy si cu gandul la seara frumoasa care tocmai se incheiase.

Va pup pe toti/toate si revin saptamana viitoare cu un nou blog din LA. Weekend placut!

xoxoxoxoxoxo

Ana

 

 

 

More about anabelle

Welcome to the world of fashion and fun! I’m Anna, a fashion lover that will guide through this fascinating world of style, trends, fashion shows, and of course the most interesting news.